Investitori

Porodična firma MCS-sistem se od svog osnivanja 2008. godine bavi uvozom, distribucijom i ugradnjom podnih obloga za objektnu upotrebu.
Hiljade kvadrata ugrađenih na referentnim projektima u zemlji i inostranstvu, sa obučenim i sertifikovanim podopolagačima najbolji su dokaz kvaliteta, koji je prioritet u poslovanju MCS-a.
Firma iz godine u godinu beleži kontinuirani razvoj u poslovanju. 2020. godine, otvaranjem novog prodajnog salona u Požegi, pored svoje osnovne delatnosti, prodaje i ugradnje svih vrsta podnih obloga, firma MCS-sistem počinje da se bavi i uvozom i prodajom najkvalitetnije italijanske i španske keramike….a početkom 2021. godine počinje proizvodnja i montaža aluminijumske i PVC stolarije.
2016. godine, MCS-sistem kao investitor, počinje sa izgradnjom stambeno poslovnih objekata. Moderan arhitektonski izraz i savremeni građevinski materijali odlika su objekata izgrađenih na Zlatiboru i u Užicu.
Kompanija MCS-sistem gradi se na temeljima kvaliteta, kontinuiranom ulaganju u nove tehnologije i poštovanju utvrđenih rokova.
Znanje, iskustvo, kvalitet i profesionalnost zaštitni su znak MCS-a.

www.mcs-sistem.com

MD Inženjering su d.o.o. je kompanija koja posluje u oblasti građevinarstva od 2006. godine. U proteklih 16 godina, firma je izgradila preko 22000 m2 stambenog i poslovnog prostora kako na teritoriji Subotice, tako i na Paliću gde su na ekskluzivnim lokacijama izgrađena dva visokokategorizovana ugostiteljska objekta kao što je Hotel Palić Resort****. Od kraja 2016. godine kompanija ima aktivne projekte na Zlatiboru, gde se grade stambeni objekti visokog kvaliteta. Do sada je izgrađeno 4 objekta ukupne površine od oko 5500 m2.

www.md.rs

Recepcija

Restoran

Bazen

Wellness

Sauna

Garaža

Teretana